ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΞΟΡΥΞΗ

Διεύθυνση - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Διεύθυνση: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Τ.Κ. - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Τ.Κ.: 45500
Περιοχή - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Περιοχή: Ιωάννινα Κατηγορία - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
Τηλέφωνο - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Τηλέφωνο: 2651051737 Fax - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Fax: 2651051738
Κινητό - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Κινητό: 6973272656 E-mail - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ E-mail: marble.papachristos@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Υπεύθυνος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Ιστοσελίδα:
Εξόρυξη - Επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων. Η επιχείρηση ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ιδρύθηκε απο το 1993 και είναι οικογενειακή επιχείρηση - λατομείο, που ασχολείται με την εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρων. Το λατομείο πλαισιώνεται απο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Επεξεργάζεται τα μπεζ σπέσιαλ μάρμαρα των Ιωαννίνων, μάρμαρα δεματίου, μάρμαρο Πίνδου, μάρμαρο Σκοπίων λευκό. Εκτός απο τα μάρμαρα, επεξεργάζεται και διάφορες πέτρες και πετρώματα εγχώρια, αλλά και εισαγωγής, τα...
Επισκέπτες: 8512

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΞΟΡΥΞΗ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΕΞΟΡΥΞΗ

Εξόρυξη - Επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων.

Η επιχείρηση ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ιδρύθηκε απο το 1993 και είναι οικογενειακή επιχείρηση - λατομείο, που ασχολείται με την εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρων. Το λατομείο πλαισιώνεται απο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.
Επεξεργάζεται τα μπεζ σπέσιαλ μάρμαρα των Ιωαννίνων, μάρμαρα δεματίου, μάρμαρο Πίνδου, μάρμαρο Σκοπίων λευκό. Εκτός απο τα μάρμαρα, επεξεργάζεται και διάφορες πέτρες και πετρώματα εγχώρια, αλλά και εισαγωγής, τα οποία μπορούν να κατεργαστούν κατάλληλα και να καλύψουν κάθε χρήση.

Δάπεδα, ορθομαρμαρώσεις, πλακίδια, επενδύσεις τζακιών. Διακρινόμαστε για την συνέπειά μας στην παράδοση του έργου. Η εμπειρία μας καθώς και η συνεργασία μας με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες είναι εκείνη που προσδιορίζει το αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,
Παπαχρήστος Χρήστος